Elektriker tjenester fra A-Å

PSW Power & Automation tilbyr alt av elektriker tjenester for hus, leiligheter og industri/ næringsbygg og holder til både på Ågotnes/ Bergen og Mongstad. Våre elektrikere har lang og bred erfaring med arbeid i alle størrelser, ute som inne, små og store prosjekter og vi leverer elektro materiell av beste kvalitet fra ledende produsenter. Ta kontakt med en av våre elektrikere for uforpliktende befaring så kan vi skreddersy gode og tekniske løsninger tilpasset ditt behov. PSW Power & Automation er medlem av elektriker kjedene  Norgeseliten og ELKO Boligpartner.

  

Elbil lader

En elbil hjemmelader er den sikreste måten å lade på. Ved å installere en smart elbil lader vil ladingen være mer effektiv og sikrere enn via vanlig stikkontakt i tillegg til at bilen lades når strømmen er billigst. Langvarig lading av elbil ved hjelp av vanlige stikkontakter kan i verste fall utløse brann. PSW Power & Automation leverer sikre og effektive elbil ladere for:

  • Offentlig infrastruktur
  • Elbil ladeparker for parkering, borettslag og bedrifter
  • Elbil ladebokser

Hva skal du velge når du skal kjøpe elbil lader? Easee Home hjemmelader er blitt veldig populær både for sitt design, størrelse og smarte løsning, men vi forhandler alle typer elbil ladere og kan hjelpe deg å finne riktig løsning for deg. Les mer om Easee smart lader.

Vi har fast lav pris på elbil lader fra kr. 12.990,- inkludert montering. Våre erfarne elektrikere monterer laderen raskt og effektivt. Kontakt oss så finner vi den lade løsningen som passer best for deg.

 Solcelle energi

Solen er den største og reneste energikilden vi har og er verdens raskest voksende energikilde. PSW Power & Automation er en erfaren leverandør av solenergisystemer, med lokasjon på Sotra/Bergen og Mongstad, som kan gi deg forslag og prisoverslag til alle typer bygg. 

Vi har god erfaring med etablering av solcellepaneler bl.a. på egne bygg og leverer kun kvalitetspaneler fra IBC Solar, Europas ledende aktør innen solenergi. Vi tilbyr 15 års produktgaranti og 25 års effektgaranti. Last ned vår brosjyre nederst på siden for priseksempler.  Finn ut hvor mye strøm du kan spare på ditt eget hustak.

 

Fordeler med solenergi:

  • Miljøvennlig energiproduksjon
  • Produksjon av strøm selv på overskyede dager
  • Grønn og utslippsfri strøm, miljøgevinst etter to år
  • Energi kan selges tilbake til nettet
  • Jo dyrere strømmen er - jo mer sparer du
  • Helsort design

KVALITET, KOMPETANSE OG SERVICE ER VÅRT FOKUS!

PSW Power & Automation sitt mål er at du som kunde blir fornøyd.  Våre erfarne elektrikere er opptatt av å finne de beste løsningene for deg, uansett om det er en enkel stikkontakt, et helt hus eller et næringsbygg som skal installeres.

Inspirasjon til nye muligheter og spennende løsninger finner du i Glødmagasinet

Enovatilskuddet er en rettighetsbasert støtteordning for private husholdninger. Formålet med ordningen er å gi privatpersoner et initiativ til å gjennomføre tiltak for å bedre energibruken i egen bolig. Tiltaket må være startet, gjennomført og betalt av deg som privatperson. Vi har elektrikere som kan hjelpe deg med å gjøre boligen din mer økonomisk.

SØK STØTTE FRA ENOVA

PSW Power & Automation fast lav pris på elbil lader
PSW Power & Automation erfaren leverandør av solenergi systemer
Solcellepark på taket hos PSW Power & Automation på Ågotnes. Foto: PSW Power & Automation
PSW Power & Automation kundeservice. Foto: Trude Brun Wilhelmsen
Vi leverer elbil ladere til privat og offentlig sektor samt borettslag.
PSW Power & Automation elektriker. Foto: Trude Brun Wilhelmsen
Helintegrerte solcelle paneler på bolighus. Foto: PSW Power & Automation
Helsorte solcelle paneler integrert i tak på bolighus. Foto: PSW Power & Automation
22 solcellepaneler installert på eksisterende tak Askøy
Solenergi installert på garasje Sotra. Foto: PSW Power & Automation
Solenergi for bolighus
Contact us
For any questions, please ask for
Tommy Fjæreide
Want to send us a message?

Open requestform

Please fill in required info

References

ONE OF NORWAY's LARGEST SOLAR PLANTS

PSW Power & Automation has installed the solar power plant on the roof of parent company PSW Group's new facilities in Mongstad. With its 1200 solar panels over 2500 square meters, the plant is the tenth largest in Norway, and the building's own power generation is approximately 350,000 kWh per year.

Read more
ISO.png
Achilles-01.png
nemko presafe.png
Norsk Sertifisering.jpg