29.03.2019

​​PSW Group inngår sponsorat av Brann

​PSW Group har for sesongen inngått en sponsoravtale med fotballklubben Brann, og vil være godt synlig på stadion fremover.

Brann sitt tydelige samfunnsengasjement er en god match for PSW Group sitt verdisyn og syn på samfunnsansvar. PSW Group ønsker et mer inkluderende samfunn, og jobber for at alle individer skal møtes med respekt og rettferdighet. Spesielt «Bry oss»-verdien og gatelaget til Brann er veldig i tråd med våre verdier som selskap.

- Vi er opptatt av å være en positiv bidragsyter i lokalsamfunnet og støtter barn og unge gjennom samarbeid med lokale klubber og PSW Group Cup. Et samarbeid med Brann gjør at vi kan forsterke dette arbeidet, forteller administrerende direktør Oddbjørn Haukøy.

Han tror samarbeidet med en av Norges sterkeste merkevarer kan gi økt intern stolthet blant de ansatte og bygge en enda sterkere bedriftskultur.

- Brann sitt tydelige samfunnsengasjement treffer oss rett i hjertet og er forenlig med våre verdier. Klubben er en «stayer», og vi identifiserer oss med det pågangsmotet laget har vist i tøffe tider, oppsummerer han.

Klikk her for å lese hele saken på Brann sine hjemmesider.

Our company
For any questions, please ask for
PSW Group: Ola J Jordal PSW P&A: Eirik Sørensen

References

ONE OF NORWAY's LARGEST SOLAR PLANTS

PSW Power & Automation has installed the solar power plant on the roof of parent company PSW Group's new facilities in Mongstad. With its 1200 solar panels over 2500 square meters, the plant is the tenth largest in Norway, and the building's own power generation is approximately 350,000 kWh per year.

Read more
ISO.png
Achilles-01.png
nemko presafe.png
Norsk Sertifisering.jpg