PSW Group best i kåring.

Selskapet er tildelt den aller første prisen som «Årets Young Professionals-bedrift 2014 i Hordaland».

De får prisen for sin satsing på unge ansatte og har vunnet i konkurranse med en rekke andre nominerte oljerelaterte bedrifter.
 
Rett under 3.000 stemmer kom inn fra avstemming på nettet. I tillegg har en jury med representanter fra SPE Bergen, Norsk Petroleumsforening, Bergens Tidende og Offshore Media Group avgitt sine stemmer. Juryens stemmer teller 2/3 av totaltresultatet.- Dette er første gang det gies en pris som hedrer selskaper innen oljebransjen i Hordaland som satser på unge ansatte. Dette er et unikt samarbeid på tvers av hele verdikjeden i bransjen, sier komitéformann Andreas Strand.
 
- Det er veldig inspirerende å se alt det gode arbeidet som gjøres med unge ansatte i regionen. Det at prisen deles ut av en union samling av de ledende nettverks- og kommunikasjons aktørene NPF, SPE Bergen, Offshore Media Group og Bergens Tidende viser hvilken tyngde denne prisen har.  
 
De nominerte til prisen og som ble stemt på var, i alfabetisk rekkefølge:

ABB
Aibel AS
Aker Solutions
Electro Automation Austevoll
Beerenberg
Coast Center Base – CCB
COSL Drilling Europe AS
DNV GL
DOF/ DOF SUBSEA
FMC Technologies
Karsten Moholt
Odfjell Drilling
OneSubsea
PSW GROUP
Radøygruppen AS
Reinertsen
Schlumberger
Songa Offshore
Statoil

Etter opptellingen av nett-stemmene og jurymedlemmenes stemmer, ble det altså klart at PSW Group har fått flest i kåringen. De vinner prisen tett fulgt av FMC, Aker Solutions, Karten Moholt og DOF/DOF Subsea.

Prisen deles ut på YPC2014-konferansen som arrangeres i Bergen 30. april og overleveres av Næringsminister Monica Mæland. 

"Det er spennende å se at selskaper som selv skapes av unge gründere er konkurransedyktig i en internasjonal bransje. PSW Group fremstår som en verdig vinner av denne prisen og er et meget spennende selskap, som har arbeidet målrettet over mange år med sine unge ansatte",
sier Monica Mæland i en kommentar til pristildelingen.