PSW Group kjøper iTecSolutions UK

PSW Group punger ut for iTecSolutions UK, et britisk leverandørselskap inn mot olje- og gassindustrien.

– iTecSolutions har siden oppstart vist sunn vekst og bygget opp en kompetansebedrift med bred kundebase innenfor subsea og drilling. Med selskapets gode lokasjoner, flinke medarbeidere og topp moderne egenutviklede systemer, samt en kultur som vil passe godt inn i PSW Group, har vi et meget godt utgangspunkt for vekst og nye komplimentere tjenester til våre kunder, sier CEO i PSW Group, Oddbjørn Haukøy, i en melding.

Transaksjonen av selskapet som har kompetanse innen monitorering, analyser og preventivt vedlikehold av utstyr og innretninger innen subsea- og drilling, er planlagt å finne sted denne måneden. Det nye selskapsnavnet blir PSW Integrity Ltd.

– iTecSolutions UK har vokst til en solid leverandør bedrift på kort tid og får nå på plass en ny og viktig partner for å hjelpe oss å vokse videre innenfor en spennende bransje. Med PSW Group med på laget blir strategien å løfte hele PSW Group enda ett nivå og tilby en utvidet portefølje av tjenester for våre eksisterende og nye kunder, sier administrerende direktør i iTecSolutions, Ron McKay.